Wednesday, 5 November 2014

Saya Suka Penapis Air COWAY !!


Assalamualaikum & Hai Semua !

Okay, kalau baca tajuk pon mesti dah tau entry ni about ape, ye dak? Hiks. Okay, COWAY adalah satu jenama yang sangat terkenal dan well trusted dalam industri water purifier ni. Dan sekarang dah ramai yang memiliki at least satu penapis air di rumah. Ni mestilah berpunca dari kesedaran masing-masing tentang betapa pentingnya air bersih di rumah. 

Dan alang-alang nak beli, mestilah nak beli penapis air yang terbaik dan terjamin kualiti nya. Saya sebagai pengguna COWAY sangat berpuas hati dengan produk dari COWAY ni, dan sekaligus nak mengajak awak awak awak semua untuk meneliti produk ni, dan kalau kat rumah xde lagi boleh lah beli satu water purifier COWAY ni. Hehehe. Jaminan servis yang tiptop dari saya ! *wink* Ok, meh kite tgok sikit pasal produk ni.

Why COWAY Water Purifier?
*Because COWAY Is The Top Consumer And Household Electronics Company In Korea!
  • More than 5 million satisfied customer in Korea.
  • One of largest R&D Center with state-of-art facilities and more than 250 researches.
  • Received Numerous International Awards & Certifications.
  • Recognized as 'Drinking Water Quality Inspection Agency'.
  • World's largest indoor water  filter manufacturer.
  • Awarded the Water Quality Association (WQA) Gold Seal Mark.
  • Cody always ever-ready in assisting customer's product maintenance.
  • Adhere to the RoHS Standard (Restriction of Harzardous Substances Directive)



Water Purifier dari COWAY ni ada 7 jenis.



1. Water Purifier Value


Ada Air Suam Sahaja
 Price:
1) Outright: RM 2500
2) Monthly Rental: RM 75




2. Water Purifier METRO



Ada Air Sejuk, Suam & Panas
 Price:
1) Outright: RM 4600
2) Monthly Rental: RM 140



3. Water Purifier VILLAEM


Ada Air Sejuk, Suam & Panas
Price:
1) Outright: RM 3800
2) Monthly Rental: RM 125




4. Water Purifier MACH


Ada Air Sejuk, Suam & Panas
Price:
1) Outright: RM 3500
2) Monthly Rental: RM 120



5. Water Purifier SALLY


Ada Air Sejuk, Suam & Panas
Price:
1) Outright: RM 4400
2) Monthly Rental: RM 140



6. Water Purifier PETIT



Ada Air Sejuk, Suam & Panas
Price:
1) Outright: RM 3700
2) Monthly Rental: RM 120



7. Water Purifier APOLLO (Outdoor Filter)
 

Price: RM 2700


Hah, tu lah 7 jenis water purifier dari COWAY. Kalau perlukan keterangan lanjut boleh hubungi saya. Boleh juga jumpe sembang2 kat tempat awak awak awak. Nanti sy explain lebih details! Nk explain pasal produk, or cara nak beli, nak bayar dll pon boleh. Saya akan bagi servis yang mesra dan terbaik untuk anda !

cikwawa: 013-5045418

Agent Sah COWAY ! ;)


No comments:

Post a Comment